Araslövs Golfklubb » GolfX
Araslövs Golfklubb
Starvägen 1, 291 75 Färlöv
Antal hål: 36
Greenfee: fr. 500kr
Golfhäftet
Restaurang
Kiosk
Driving Range
Golfshop
Golfbilar
Boende
*Greenfeepriset kan variera beroende av tid på säsongen

Araslövs Golfklubb

Bara en timme från Malmö, strax norr om Kristianstad hittar du Araslöv GK. En golfklubb som kan erbjuda det mesta. En riktigt bra golfupplevelse, konferenser, övernattningar och fantastiskt god mat.

Araslöv Golfklubb – Golfbanor i bästa skick

Araslöv Golfklubb bjuder på två stycken golfbanor, Södra och Norra, med härligt vyer och varierande utmaningar. Båda banorna har en varierande layout med öppna ytor blandat med härlig bokskog.

Du får fler möjligheter när det kommer till utslagsplats och kan därför anpassa svårighetsgraden utifrån din egen förmåga. Oavsett utslagsplats får du en bra överblick på varje hål och man får en bra känsla för hur hålet ska spelas.

Araslöv Golfklubb har väldigt bra rykte om sina fina greener som brukar vara i toppskick. Oavsett nybörjare eller proffs kommer du få en bra golfupplevelse och bra variation på Araslöv Golfklubb.

Sveriges populäraste golfpaket

Självklart är det golfspelet som går i första hand men Araslöv Golfklubb erbjuder också super fräscha och nya övernattningsmöjligheter och restauranger i direkt anslutning till golfbanan.
Ska du ut på golfresa i Skåne kan Araslöv Golfklubb erbjuda ett av Sveriges mest populära golfpaket.

Företagsgolf – Allt på samma anläggning

Har du ett företag och är sugen på att spela golf och konferera på samma dag. På Araslöv GK finns det många möjligheter att skräddarsy ett paket som passar ditt företag. Koferens, golf, mat eller övernattning. Du får allt på samma anläggning och behöver bara fokusera på en sak, din kunder och en riktigt härlig golfdag.

FÅ GOLFERBJUDANDEN DIREKT I INKORGEN - ANMÄL HÄR:

    Fler golfklubbar i distriktet