Allerum Golfklubb – En av de större golfklubbarna i Skåne
Allerum Golfklubb
Tursköpsvägen 154 254 76 Allerum
Antal hål: 18 + 9(Pay&Play)
Greenfee: fr. 500kr
Golfhäftet
Restaurang
Kiosk
Driving Range
Golfshop
Golfbilar
Boende
*Greenfeepriset kan variera beroende av tid på säsongen

Allerum Golfklubb

Allerum Golfklubb

Allerum Golfklubb, en golfbana som erbjuder en gemytlig och skön miljö med bara en kvart från Helsingborg och Ängelholm. Klubben har en 18-hålsbana och en separat 9-hålsbana för Pay & Play-spel. Klubben bildads 1992 och har ca 1400 medlemmar. Anläggningen erbjuder allt du behöver för en härlig dag på golfbanan.

Allerum Golfklubb – En av de större anläggningarna

Allerum Golfklubb är en av de större golfanläggningarna i norra delen av Skåne. Det erbjuds totalt 27 hål och möjligheterna för träning gör anläggningen komplett.

Ängsbanan – Allerums 18-hålsbana

Ängsbanan är en bana som uppskattas av både elitspelare och nybörjare. Med banans sex olika tee-placeringar går banan att göra mycket utmanande för både duktiga spelare och de som precis tagit grönt kort

En blåsig dag från back tee(6300m) kommer även de långtslående spelarna få en tuff utmaning. Vill du träna på lite kortare spel går det att gå fram och spela från tee 48. Med alla tee-möjligheter går det att variera sitt spel och träna på alla typer av slag.

Banan har fått många komplimanger för sin fina layout och kvalitet på banan.

Parkbanan – 9-hål för alla som vill spela golf

Parkbanan öppnade 2001 och är en Pay & Play-bana som innebär att alla får spela. Har du inte grönt kort går det bra att spela ändå. Perfekt för ditt företagsevent eller kompisgänget där alla inte har grönt kort eller medlemskap.

FÅ GOLFERBJUDANDEN DIREKT I INKORGEN - ANMÄL HÄR:

    Fler golfklubbar i distriktet