Detta inlägg innehåller annonslänkar Discovery Plus Golf

Discovery Plus Golf

Under 6 år var det C More som stod för sändningen av PGA-touren i Golf. I årsskiftet 2021/2022 tog Discovery Plus över rättigheterna och sändningarna för golf och PGA-touren.

Innan årskiftet 2022 stod det klart att de svenska kommentatorerna Mats Hallberg och Wille Schauman kommer fortsätta kommentera och underhålla oss golfare i tv-rutan.

Kostnad för att ta del av alla tävlingarna i USA samt mycket annat får man betala ett pris på 179kr / mån. Nackdelarna med Discovery Plus är att man inte får tillgång till majors, Ryder Cup och den svenska Europa Tourtävlingen. För att kunna se dessa tävlingar krävs ett abonnemang hos Viaplay.

Kommentatorer

Wille Schauman och Mats Hallberg är de två före detta golfare med många meriter och resultat i bagaget. Duon kommer sitta i TV-rutan och tillsammans leda oss tittare genom 40 golftävlingar på PGA-touren.

Wille Schauman

Wille är tidigare golfproffs där han, under många år, tog sig an de tuffa motståndet på Europatouren, Challenge-tour samt nordiska ligan.

Wille har tidigare kommenterat på C More golf och fortsätter nu på Discovery Plus.

”PGA touren är i särklass världens starkaste golfrättighet och jag ser mycket fram emot att få jobba vidare med den tillsammans med teamet på Discovery! Som alltid kommer jag fortsätta sträva mot att erbjuda tittarna insikt i hur och varför topp-spelarna, vecka efter vecka, lyckas prestera extremt bra golf på några av världens tuffaste banor. säger Wille Schauman.”

Mats Hallberg

Även Mats har en tidigare bakgrund som golfproffs men många fina tävlingar på de största tourerna runt om i världen.

Precis som Wille följer Mats med flytten från C More till Discovery vilket vi alla uppskattar.

”PGA touren blir bara större och större vilket lockar fler världsstjärnor för varje år. Det ska därför bli jättekul att få fortsätta följa de bästa spelarna i världen på den största och mest prestigefyllda tour även i fortsättningen, säger Mats Hallberg.”

Discovery Plus golf tablå

Tävlingarna sänds nästan alla veckor året om med undantag för några veckor när det är spelledigt på touren. De flesta tävlingarna sänds torsdag-söndag och tiderna varierar beroende på var i USA eller världen tävlingen spelas. För mer information om tablå och tv-tider för tävlingarna hitta man på Discovery Plus.

Vad kostar discovery + per månad?

Discovery Plus har ett antal olika paket att välja mellan och priset skiljer sig beroende på vilket utbud man är ute efter. Till exempel om man se all golf så krävs abonnemanget ”Sport” som kostar 179kr per månad.

Vad får man i paketet Discovery Plus Sport?

Golf:

  • PGA-touren
  • The Masters

Mer sport:

  • ATP-touren i Tennis
  • Alla Grand Slams
  • Eurosport

TV:

  • Alla program från Discovery plus
  • 12 kanaler från Discovery och SVT

Registrera dig och skaffa ett abonnemang

Vill man teckna ett abonnemang på discovery+ för att kunna se golfen så gör du följande:

Gå till discoveryplus.com/se
Tryck på ”Skapa konto” högst upp på sidan.
Välj det paket du önskar, tänk på att du måste välja ”Sport”. 
Gå igenom alla steg i registreringen och betala med det betalsätt som passar dig bäst. (Kort, Klarna, Paypal)
Klart!

Alla abonnemang förnyas automatiskt, men kan stoppas automatisk via kontoinställningar. Se till att stoppa förnyelsen minst 24 timmar innan nästa period.

Vill du streama i din mobil (iOS- eller Android) så kan du teckna ett abonnemang direkt via appen.