Om GolfX – Vi gillar golf, gör du?

GolfX-loggan på en golfgreen

GolfX är sajten och nyhetsbrevet för dig som också gillar golf. Här får du nyheter, guider och praktiska tips kring allt som har med det här underbart kluriga spelet att göra.

Var ska vi börja? Golf är ju så mycket mer än bara ett spel. Det är ett nöje, en träningsform, en semesteraktivitet, en livsstil och framförallt något som kan göra vem som helst oerhört frustrerad.

Och allt det där och mycket mer vill vi dela här i våra kanaler.

Om oss

Vi som ligger bakom GolfX är två golffantaster och tillsammans vill vi inspirera till ännu mer golf – och även hjälpa till att sprida det vi tycker är bra med sporten och allt den för med sig.

Allting började med ett telefonsamtal och en rolig idé. Tre dagar senare fick svensk golf en sprillans ny sajt att följa: GolfX.se var född.

Nyklippt golfgreen i solen
Missa inte de senaste golfnyheterna eller spana in någon av alla de golfpoddar vi listat.

Samarbeten och annonsering

GolfX är en nytt varumärke i svensk golf. Vi utvecklar sajten, nyhetsbrevet och våra andra kanaler hela tiden och är öppna för relevanta samarbeten som gynnar våra besökare och prenumeranter.

Exempel på marknadsföring 2020:

  • Sponsrade artiklar
  • Digital annonsering (banners)
  • Erbjudanden i nyhetsbrev

Vi tar främst emot förfrågningar från golfklubbar och företag i golfbranschen. Välkommen att höra av dig/er via kontaktuppgifterna nedan för att få veta mer.

Kontakta GolfX

Hör gärna av dig direkt till oss via mejl info[at]golfx.se. Vill du boka ett möte kan vi utgå från både Stockholm och Göteborg.

Vad betyder namnet GolfX?

”Golf” talar nog sitt tydliga språk, men X:et är förstås inte lika självklart. Tyvärr är det så att vi själva inte riktigt vet exakt vad det står för. Det enda vi vet är att X:et symboliserar det där i golfen som vi både älskar och hatar på samma gång.

Om du spelar vet du vad vi menar och om du inte börjat än kommer du förstå.