Naturligtvis G&CC » GolfX
Naturligtvis G&CC
Assartorp 581, 247 99 Genarp
Antal hål: 18
Greenfee: fr. 395kr
Golfhäftet
Restaurang
Kiosk
Driving Range
Golfshop
Golfbilar
Boende
*Greenfeepriset kan variera beroende av tid på säsongen

Naturligtvis G&CC

Naturligtvis G&CC, beläget i ett av de största golfdistrikten Skåne. Naturligtvis G&CC är tidigare känt som Assartorp Golfklubb som lades ner 2017. Klubben hade då tappat många medlemmar och ekonomin gick inte längre ihop.

Golfbanan köptes upp av företaget Utmaningarnas hus som erbjuder företag att skapa events och konferenser med fokus på utomhusaktiviteter. Samma år byggdes banan om och en ny och enklare layout skapades.

En annan stor förändring var att golfbanans 18-hålsslinga gjordes om till två, “Short & Sweet” och “Long & Tough” Man delade alltså upp banan i sexhålsslingor för att få mer frihet och flyt i spelet. Det finns en naturlig avslutning efter 3, 6, 9, och 12 hål. Vill man spela 18 hål fortsätter man på Short & Sweet tills 18 hål är spelade.

Naturligtvis G&CC – Nyrenoverad Golfbana i Skåne

Banan har ritats om, nya vattenhinder har tillkommit, flera nya greenområden har vuxit fram och bunkrar har tagits bort och tillkommit lite över allt på banan. 

Allt detta utifårn ritningar från banarkitekten Peter Chamberlain. Med den nya layouten kan du njuta av en golfrunda i härligt tempo som går snabbare än på många andra banor.

Naturligtvis G&CC har alla faciliteter och övningsområden man behöver för en lyckad golfrunda. Värm upp på rangen, hitta närspelet på övningsområdet och vässa puttningen på övningsgreenen.

FÅ GOLFERBJUDANDEN DIREKT I INKORGEN - ANMÄL HÄR:

    Fler golfklubbar i distriktet