Black Friday Golf

Black Friday golf

Black Friday är en av de mest hektiska shoppingdagarna på året. Detta är ett perfekt tillfälle för alla som är sugna på en riktigt bra deal och bra erbjudanden på golfprodukter. Även om golfsäsongen förmodligen nått sitt slut så är det en bra tillfälle att uppdatera sin utrustning inför nästa säsong. Eller du kanske ska ut på golfresa i höst, då kan det vara kul att komplettera eller uppdatera sina golfprylar.

Det finns gott om golfbutiker som kör bra rabatter, både fysiskt och online. Här ger vi dig förslag på populära produkter till riktigt bra priser.

HÄR HITTAR DU GOLFBUTIKER MED BRA BLACK NOVEMBER-REA

LISTA KOMMER INOM KORT

BLACK FRIDAY GOLF 2023

Vill du unna dig själv en ny bag, vagn eller kanske nytt set? Du kanske ska köpa julklappar(LÄNK) till din golftokiga pappa eller en golfpresent till din kompis? Passa på att spana in alla Black Friday erbjudanden.

I år äger Black Friday rum den 25 november, men erbjudandena har redan börjat och fortsätter att släppas hela tiden.

Oavsett om det är en ny driver, en golfbag, skor, golfkläder herr, golfkläder dam, bollar eller golfklocka finns det många butiker där du hittar bra priser.

BLACK WEEK GOLF

Black Week är något som har kommit mer och mer de senaste åren. Det är många butiker som inte bara kör sin rea under en dag utan väljer att sälja under en hel vecka. Där av namnet Black Week.

Black Week hos Nordica Golf

Golfutrustning på rea under Black Week

Ladda fler produkter

TIPS FÖR ATT HITTA BÄSTA PRISERNA FÖR BLACK FRIDAY GOLF

Det finns många butiker som kör bra priser under Black Friday eller Black Week. Är man bra förberedd gör lite research innan så kan man verkligen fynda golfprodukter till riktigt bra priser. Här får du några tips på hur du kan tänka för att få en lyckad shopping och i slutändan kanske spara pengar samtidigt som du får helt ny utrustning.

1. HITTA DINA FAVORITER INNAN REAN STARTAR

Det kan vara bra att fundera på vad man vill köpa i tid och sedan prisjämföra detta redan innan rean kör igång. Då får du bra koll på priserna och hur mycket rea det egentligen är när Black Friday väl sätter igång.

Det kan finnas butiker som ser ut att ha riktigt bra rea men i själva verket är det inte så mycket rabatt som man tror. Prisjämför därför i god tid och sätt upp din budget för hur mycket du får handla för.

2. DU MÅSTE INTE KÖPA DET SENASTE

Visst är det kul att ha de senaste golfprodukterna med sig ut på banan men vi får inte glömma föregående års modell. Det är många golfbutiker som fortfarande har en äldre modell i lager och dessa kan man få väldigt bra pris på, framförallt under Black Friday eller Black Week.

Det är sällan någon större skillnad på utrustning som släptes ett år tidigare. Dessa kan leverera precis lika bra resultat som årets modell. Det kan ju vara så att en tillverkare har kommit med någon helt ny revolutionerande lösning på ett järnset eller en driver men det händer sällen från år till år. Men kika på specifikationerna innan du köper så ser du vad som skiljer de olika modellerna åt.

3. BRA MÖJLIGHET ATT KÖPA EN HEL UTSÄTTNING

Under reaperioder får man ofta chansen att köpa färdiga paket vilket gör att man kan spara mycket pengar. Ska du tex köpa nytt järnset, bag och putter finns det många som kan erbjuda ett paketpris på detta. Tveka därför inte att kontakta butiken och se om dem kan sätta ihop ett prisvärt paket åt dig.

Eftersom Black Friday ligger i slutet av säsongen så är det många butiker som vill sälja ut så mycket som möjligt så bra tid för golfare att få bra paketpris.

4. BETALA INTE FULLPRIS PÅ UTRUSNINGEN UNDER BLACK FRIDAY

Under dessa veckor finns det alltid butiker, framförallt online, som säljer sin produkter till rabatterade priser. Se därför till att jämföra och se vad som finns på marknaden innan du slår till.

BÄSTA PRODUKTERNA FÖR BLACK FRIDAY GOLF

Det finns många olika golfprodukter man vill ha och mycket kommer finnas till bra priser under Black Week och Black Friday. Några förslag på utrustning där du kan spara mycket pengar hittar du nedan.

GOLFKLUBBOR

Det är alltid kul att köpa nya golfklubbor, det kan också vara bra av många olika anledningar att förnya. Dels kan klubborna ha många år på nacken och det händer mycket med utrustningen så det kan vara bra att byta för att få mer lättspelade klubbor. Det kan också vara bra att byta om du har spelat mycket med klubborna och de har blivit slitna. Eller så är det så att du gillar att ha det senaste och vill därför byta till något nyare. Oavsett anledning är det ett perfekt tillfälle att byta sina golfklubbor under Black Friday.

GOLFBAGAR

En golfbag kan vara bra att byta lite då och då eftersom den slits med tiden. Golfbagen får ta en del stryk i form av väder och vind, in och ut i bilar och solen kan också påverka bagen.

Det kanske är så att du har en bärbag och vill komplettera med en vagnbag för att kunna variera beroende på väder eller om du ska spela mycket under en tid.

Passa på att byta bag eller köp en till under Black Friday!

GOLFKLOCKOR

Med en golfklocka kommer du kunna ta ditt spel till nya niver, du slipper springa runt och leta efter mått på banan, det är bara titta på klockan så får du måtten till framkant, mitten och bakkant green. Det finns många andra funktioner i dagens golfklockor som gör att du inte bara kan ha den på golfbanan utan även på jobbet eller löprundan.

För dig som vill skaffa eller byta golfklocka kommer ha stora möjligheter att hitta bra priser under Black Friday.

TRÄNINGSREDSKAP

Hösten och vintern närmar sig och det är dags för golfträning inomhus. Det finns många bra träningsredskap för att hålla formen igång under vintern. Under Black Friday är det många som har superpriser på många olika träningsredskap, så passa på!

Kolla in våra golftips

puttmatta

Bästa puttmattan för golfträning – Vad du bör tänka på

Golf är en sport som kräver koncentration, tålamod och träning. Puttning är en av de viktigaste delarna av spelet, och att hitta den bästa puttmattan […]

Läs mer »
Discovery Plus Golf

Discovery Plus Golf

Under 6 år var det C More som stod för sändningen av PGA-touren i Golf. I årsskiftet 2021/2022 tog Discovery Plus över rättigheterna och sändningarna […]

Läs mer »
Nordica Golf

Nordica Golf - Allt inom golf

Hos Nordica golf hittar du golfutrustning och träningsredskap till riktgt bra priser.

Handa hos Nordica Golf
Headcover i en golfbag

Headcover – Skydda dina klubbor på ett snyggt sätt

Golfare har använt headcover i årtionden för att skydda sina golfklubbor från att bli skadade. De är också ett bra sätt att göra din golfutrustning […]

Läs mer »
Golfbag

Köpa golfbag – 5 tips innan du bestämmer dig

Dags att köpa golfbag? I början eller slutet av säsongen kan det vara bra att se över sin bag så den är hel och funktionell. […]

Läs mer »
Elvagnar för golf

Bästa elvagnar för golf

Elvagnar var tidigare ett golftillbehör som användes av tourspelare men har nu blivit något som används av alla golfare, oavsett nivå, runt om i världen. […]

Läs mer »
Bästa golfvagnar

Bästa golfvagnar – guide och tips för att köpa rätt

Det finns många olika golfvagnar på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken som är rätt för dig. I den här artikeln kommer […]

Läs mer »
Golfupplevelser på St Andrews links

Golfupplevelser

I detta tips får du ta del av golfupplevelser av olika slag. Du kommer få bra information om vad du kan tänka på, vilka typer […]

Läs mer »
Viaplay golf
Mitoo Sports
Nordica Golf