Golfhäftet Skåne

Skånes golfdistrikt är ett av de distrikt som har mest golfbanor. Golf i skåne bjuder på stora möjligheter till varierad golf. Många golfbanor ligger nära kusten och är öppna utan skog vilket gör att vinden blir en stor utmaning för många. Du kan spela på mästerskapsbanor, parkbanor, skogsbanor och få en stor variation i ditt spel.

Vill du starta säsongen tidigt är det till Skånes golfdistrikt du ska åka eftersom golfbanorna oftast öppnar upp tidigt på säsongen. Sommargreenerna är öppna tidig vår och sen höst då vädret är betydligt mildare än längre norrut.

Spela till halva priset på flera golfbanor i skåne

Med Golfhäftet kan du spela på 23 av 65 banor till halva priset. Detta gäller bara en gång per bana om inget annat är bestämt för den enskilda klubben.

Vilka golfbanor i skåne är med i golfhäftet?

Golfhäftet PLUS i Skåne

Med golfhäftet PLUS kan du spela fler gånger på samma bana, inte bara en gång om du bara har det vanliga Golfhäftet. Det är inte alla banor som har PLUS-tjänsten utan det gäller att kolla upp detta innan. I listan oven ser du en plus-ikon på de banor som är med i Golfhäftet-PLUS. Du kan även hitta de banor som har PLUS i Golfhäftet-appen.

Spela golf i Danmark med Golfhäftet

Eftersom Skåne ligger bara en kort bilfärd från Danmark så blir utbudet av golfbanor väldigt mycket större. Du kan använda Golfhäftet även i Danmark och spela till halv greenfee på över 30 antal banor där ett tiotal ligger inom några mil efter öresundsbron. Så planerar du en golfweekend i Skåne? Ta tillfället i akt och spela en bana i Danmark.

Golfklubbar i Skåne

Är du sugen på att spela en bana som inte är med i Golfhäftet kan vi rekommendera någon av PGA National, Barsebäck eller Vasatorp. Detta är banor utöver det vanliga och du får en golfupplevelse du kommer komma ihåg länge. PGA National och Barsebäck är väl kända för att de tagit emot många av Europas bästa spelare i samband med Nordea Masters.

Angränsande golfdistrikt till Skåne

Är du nyfiken på Golfhäftets banor i angränsande distrikt hittar du dessa genom att klicka på det distrikt du vill veta mer om nedan.