Golfhäftet i samarbete med toppklubb i Polen: "Alla våra villor har en egen pool och jacuzzi" » GolfX

Golfhäftet i samarbete med toppklubb i Polen: ”Alla våra villor har en egen pool och jacuzzi”

Bild från Sand Valley Golf & Country Club i Polen

För att möta den ökade efterfrågan på Polen som golfdestination har Golfhäftet nu introducerat polska golfbanor i sitt erbjudande. Totalt finns nu omkring 950 golfbanor i Europa där man kan golfa för halva greenfee-priset.

Bland Golfhäftets nyheter för 2020 finns Sand Valley Golf & Country Club i Polen.

Landet har de senaste åren varit en växande turistdestination med bland annat populära och prisvärda cityweekends, spa- och hälsoretreats samt resmål med historia och kultur i fokus.

Banan rankas etta i Polen och på 78:e plats på TOP100 Continental Europe, en ranking som görs av GolfDigest, GolfWorld UK och Top100golfcourses.

Sand Valley Golf & Country Club i Polen bjuder på breda fairways och förstklassig service

Ungefär 80 kilometer sydost om Gdansk hittar vi finskägda Sand Valley Golf & Country Club. 18-hålsbanan sträcker sig över 100 hektar av det pittoreska landskapet och bjuder på breda fairways och stora sandområden mellan greenerna.

– Vi märker ett ständigt ökande intresse och nyfikenhet kring nya golfdestinationer, berättar Golfhäftets försäljningschef Johan Brandeby i ett pressmeddelande.

Han utvecklar:

– Man golfar gärna fortsatt på sina favoritbanor hemma och i Spanien, men vill också upptäcka nytt och passa på att kombinera golfen med andra sevärdheter. Polen har flera fantastiska banor och vi kommer att fortsätta att bygga på utbudet där.

Sand Valley Golf & Country Club har designats av Lassi-Pekka Tilander och Tony Ristola.

”Det var ett självklart val för oss att gå med i Golfhäftet”

Paul O’Connor arbetar som Commercial Director på Sand Valley Golf & Country Club och han ser fram emot att välkomna fler svenskar till Polen.

– Det var ett självklart val för oss att gå med i Golfhäftet då vi redan har skandinaviska golfare som kommer till vår resort och gärna vill ha ännu fler besökare som får chansen att upptäcka Sand Valley Golf & Country Club.

Han berättar att golfbanan är unik i sin formgivning och att den rankas topp 100 i Europa och att resorten rankas topp 50.

– Alla våra villor har en egen pool och jacuzzi och är ett perfekt weekend-resmål för skandinaviska golfare. De sista pusselbitarna är den gedigna servicen från teamet på plats, samt restaurangens meny med lokalproducerade rätter, avslutar Paul O’Connor.

I Golfhäftets Polen-utbud finns även banor så som Amber Baltic Golf Club och Kamien Golf i nordvästra Polen.

Läs mer om Golfhäftet här: Golfhäftet 2020 – Enkel guide med allt du behöver veta!

FÅ GOLFERBJUDANDEN DIREKT I INKORGEN - ANMÄL HÄR: