Detta inlägg innehåller annonslänkar Golfkläder dam

Golfkläder Dam

Golfmode för golfkläder dam har kommit med stormsteg de senaste åren, och de bästa golfkläder för damer är nu moderna och har alla funktioner som behövs på golfbanan och finns i många olika stilar och färger.

Många golfleverantörer följer trender så att de kan erbjuda kvinnor mångsidiga kläder som kan bäras på och utanför golfbanan.

Det råder ingen tvekan om att golfen fortfarande domineras av män. Det är fler aktiva manliga golfare där kläder och utrustning tas fram i större utsträckning för män. Men vi börjar se ett större intresse bland damer och utvecklingen från tillverkarna gör det samma. Kläder, klubbor och annan utrustning produceras mer och mer för damer.

Tidigare var det fokus på att matcha piketröja med byxor/short eller kjolen med en tröja. De senaste året har modet ändrats något och det finns många olika matchningar som går att göra med alla de olika golfkläder som kommit ut på marknaden.

Klädkod för golfkläder dam är inget måste

Det finns golfklubbar som kräver klädkod för både dam och herr. Då kräver man en polotröja eller linne med krage samt byxor, shorts eller kjol. Detta är mycket ovanligt i Sverige men något att tänka på om man åker utomlands. Det kan därför vara värt kolla om det är någon klädkod som gäller för just den klubben.

När det kommer till golfskor gäller samma för alla golfare, inga stövlar, sandaler eller skor som kan skada banan på något sätt. Det som rekommenderas är en riktig golfsko som är tillverkad för just golf. En golfsko är inte bara skonsam för banan utan även för foten. Man tillbringar många timmar på banan och det gäller därför att ha det bästa för fötterna. Det finns många och riktigt bra golfskor i alla olika prisklasser.

Kläder för alla golfdamer

Med hjälp av tekniskt avancerade tyger finns det många olika stilar och färger som på marknaden. Nedan har vi sammanställt en lista med golfkläder för damer.

Golfkläder dam från Daily Sports

Daily Sports är det största företaget i Sverige som tar fram golfkläder för kvinnor. Daily Sports finns i över 20 länder och utvecklar hela tiden sitt sortiment och följer golfmodet.

Kläderna är designade för den kvinnliga passformen och har unika mönster och detaljer. Funktionaliteten i alla kläder är väl framtagna att passa golfen och alla utmaningar den står för. Golfen är komplex och det gäller att kläderna anpassar sig både efter svingen och snabba väderomställningar.

Daily Sport har tänkt ett steg längre när det kommer till design för kläderna. Den väl genomtänkta designen gör att kläderna passar lika bra på golfbanan som på jobbet.

Hållbarhet är något som ligger högt hos Daily när de tillverkar kläder. Det går som en röd tråd genom hela verksamheten, allt från design till tillverkning, till förpackningar och transport. Målet är att 80% utomhuskollektionen ska vara hållbarhetsmärkta år 2025.