MoreGolf Mastercard – Det bästa valet för alla golfspelare | GolfX
Detta inlägg innehåller annonslänkar MoreGolf Mastercard

MoreGolf Mastercard – samla poäng till golfprylar och resor

Med MoreGolf Mastercard är det bästa betalkortet för alla golfälskare. Med detta kort får man rabatter på greenfee samt bonuspoäng som går att använda för att köpa nya klubbor, kläder eller annan utrustning. Eller varför inte spela din drömbana och betala greenfee med dina bonuspoäng.

Du samlar enkelt in dina bonuspoäng när du handlar med kortet. Betala maten, bensin eller kläder och få poäng som du använder när du spelar golf. Kan inte bli bättre för alla golfälskare.

MoreGolf Mastercard – Allt en golfare behöver i plånboken

MoreGolf Mastercard är ett betal- och medlemskort som är framtaget av Golfförbundet för golfspelare. MoreGolf-kortet är likt många andra kort som ger poäng vid varje köp. Det som skiljer sig och gör det väldigt förmånligt gör alla golfare är att man får rabatt på greenfee och golfutrustning, man får även ett väldigt bra försäkringspaket som även täcker medresenärer.

 • Bonus på alla köp – Denna bonus betalas sedan ut i värdecheckar som man kan använda hos olika partners eller som greenfee på svenska golfklubbar
 • MoreGolf samarbetar med  många golfklubbar vilket gör att du får rabatt på greenfee på dessa klubbar
 • Möjlighet att delbetala årsavgiften till klubben, delbetala utrustning, resor och övriga köp som görs med kortet

Samarbetsklubbar

Alla golfklubbar som är med i Svenska golfförbundet är med som partners till MoreGolf och du löser enkelt in dina bonuscheckar mot exempelvis greenfee. Golfförbundet har ytterligare samarbeten med en rad olika golfklubbar där man får en extra överraskning när man betalar greenfee med MoreGolf Mastercard.

Kolla in vilka samarbetsklubbar förbundet har i sin portfölj och se om det är någon som du ska planera in att spela.

MoreGolfs samarbetsklubbar

Erbjudanden på golfpaket på utvalda klubbar

Golfälskare som gillar att åka lite längre för att spela golf eller bara tycker det är underbart att ta en övernattning i samband med golfspel, då har MoreGolf flera olika samarbeten där du får förmånliga priser och erbjudanden på golfpaket.

Spela och övernatta på toppanläggningar som Allerum GK, Ekerum Resort Öland, Sand Golf Club, Elisefarm Golf Club, Visby GK eller Tegelberga GK. På alla dessa fantastiska golfbanor och anläggningar får du ett bra erbjudande.

För att ta del av dessa erbjudanden måste du betala med MoreGolf Mastercard

Utrustning

Behöver du ny utrustning så erbjuder Golfstore en nya deal varje månad för alla medlemmar i Moregolf. Erbjudandet kan vara extra rabatter på redan rabatterade plagg, Gratis custom fitting, 50% på metalwoods vid köp av driver och mycket mer.

För dig som gillar att handla på Dormy har möjlighet att lösa in dina bonuscheckar nr du handlar. Dormy har 12 varuhus runt om i Sverige med ett enort utbud av allt som behövs för en riktigt bra golfsäsong. Behöver du nya klubbor så hjälper personalen till med custom fitting.

Hotell, resor och drivmedel

För dig som gillar att resa kommer du hitta bra rabatter på Best Western hotell och Scandic hotell runt om i norden. Kör du mycket bil får du 30 öre rabatt ppå varje liter när du tankar hos Preem.

Funderar du på en golfresa till Spanien kan du ta hjälp av Golf service som har sitt huvudkontor i Marbella. Golf Service hjälper alla som betalar med sina bonuscheckar från MoreGolf Mastercard att boka starttider med rabatterat pris. Sedan hjälper de även till med transport och boende och även detta till rabatterat pris för alla MoreGolfkunder.

Försäkringar med MoreGolf

Med ditt MoreGolf Mastercard får du flera försäkringar och tjänster som skyddar dig vid oförutsedda händelser.

MoreGolf reseförsäkring

 • Med MoreGolf har du en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad. Detta inkluderar avbeställningsskydd för hela familjen, ersättning om bagaget blir försenat på resan från Norden, tex om golfklubborna ta en annan väg än du och kommer fram lite senare än planerat.
 • Blir resan försenad med mer än 6 timmar får du ersättning  för detta.
 • Olycksfallsförsäkring ifall du blir skadad på resan
 • Om något händer med din golfutrustning, att den blir stulen eller skadade på något sätt ser reseförsäkringen till att du får ersättning
 • Självriskskydd, detta skydd ersätter självrisken på hemförsäkringen eller bilförsäkringen om något händer på hemmaplan när du är iväg på resan.

MoreGolf Hole-in-One-försäkring

Gör du en hole in one och behöver bjuda alla som såg på champagne får du ersättning med 1000kr

MoreGolf golfutrustnings-försäkring

Om din golfutrustning blir stulen eller förstörd och detta anmäls till hemförsäkringen hjälper MoreGolf till ed självrisken

Snabb info om MoreGolf Mastercard

 • Årsränta: f.n. 15.64%, rörlig
 • Månadsränta: 1.30%
 • Kontaktuttagsavgift: 3% av uttaget eller minst 45klr per uttag
 • Valutaväxling: 1,65% på valutakursen
 • Årsavgift: 295kr
 • Aviavgift: 35kr (0kr vid e-faktura)