Detta inlägg innehåller annonslänkar C More Golf

C More Golf – så ser du den bästa golfen på TV

C More har inte kvar rättigheterna för PGA-touren. Nu har Discovery+ tagit över sändningarna för PGA touren och andra tävlingar. Här kan du läsa mer och skapa konto

Se våra andra golftips

Golf är den sport som är absolut bäst att se på TV. Visst är det stämning och härlig känsla att kolla golfen live, tyvärr så får man bara ta del av en bråkdel av vad som händer på banan. Med C More Golf kan man lugnt sitta ner i soffan och ta del av nästan allt som händer på banan.

C More Golf har exklusiva rättigheter till den största touren i världen, PGA-touren. Förutom livegolf får du ta del av highlights-program, intervjuer, krönikor och mycket mer.

Med C More Golf får du mer än 1500 timmar golf från de bästa golftourerna i världen. Du får möjlighet att följa featured groups på alla de större tävlingarna där man får se golf i absoluta toppklass. Det kommer även finnas chansen att titta på featured holes där det står en fast kamera på ett speciellt hål.

Golfstudion och kommentatorer på C More Golf

Här får du en riktigt bra golfstudio med kommentatorer i världsklass, och som själva har spelat golf på hög nivå. Ta del av analyser av spelare och vad kommentatorerna tycker om deras form för veckan, svingar och andra roliga detaljer man vill veta. Få en analys av banan och alla svårigheter samt utmaningar proffsen ställs inför och självklart ett stort fokus på de svenska spelarna.

Wille Schauman

Wille har tidigare varit proffs på Europatouren, Challenge Tour, Asien-touren och de nordiska tourerna. Han har även representerat Sverige i VM och EM. Han har kommenterat golf tv i många år och ger alla oss i tv soffen all den informationen vi vill ha.

Mats Hallberg

Hallberg har jobbat som kommentator i 14 år och har kommenterat många av de största tävlingarna. Mats har spelat runt 200 tävlingar på Europatouren i det inkluderat 4 British Open. Han har även hunnit med att vara landslagskapten och instruktör.

Tommy Billberg

Tommy har över 3200 timmar som kommentator i bagaget. Han har kommenterat i stort sett alla tourer, 21 majors och mängder av WGC-tävlingar. Tommy är utbildad PGA-tränare och har varit klubbchef i 9 år.

Peter Ahnberg

Peter  har tidigare jobbat på SVT och har även en lång bakgrund som kommentator, redaktör och programledare. Han tar även rollen som ansvarig redaktör och producent.

Så ser du på C More Golf

För att använda C Mores utbud har du många olika och riktigt bra alternativ. Du kan titta på en dator i webbläsaren. Gå till cmore.se och logga in.

Har du en smart TV kan du titta direkt i TVn genom att ladda ner en app. Det beror lite på vilken Tv du har.

Ladda ner C Mores app i telefonen eller surfplattan och kolla på golf var du än befinner dig.

Använder du en Apple TV(senare modeller) kan du ladda ner C Mores app för Apple TV.

Chrome Cast är också ett alternativ för att streama golfen eller andra sportevenemang.

C Mores Golf – Två olika val

Kanalen ingår för alla som har något av C Mores sportpaket. Du kan välja mellan ”Mycket sport” och ”All sport”. Båda dessa abonnemang innehåller C More golf men skiljer sig lite i det övriga kanalutbudet.

C More Mycket sport

Med paketet ”Mycket sport” får du tillgång till C More Golf och Sport kanalen. Förutom de vanliga kanalerna som TV4 och SVT med flera.

C More All sport

Med paketet ”All sport” får du inte bara tillgång till C More Golf och Sport kanalen utan även flera sportkanaler som C More Fotboll och C More Hockey.

Sändningstider C More Golf

Med C More Golf kan du bänka dig i TV-soffan varje dag. Det rullar golf och olika program, tävlingar, repriser, intervjuer hela tiden. För helgens tävlingar kommer tv-tiderna variera beroende på var tävlingen spelas. Oftast så börjar sändningarna sen eftermiddag och kan pågå långt in på natten.

C More har själva inte tagit fram något tablå på sin hemsida men det finns många olika tjänster som visar vad som sänds och när. Ett exempel är tv.nu eller tv-tabla.se

Frågor och Svar om C More Golf

För att streama C Mores utbud kan du använda dig av en smartphone, surfplatta, Apple TV, Chrome cast, webbläsare, Digital TV eller Smart TV.

På C More Golf kan du följa PGA-tourens (FedExCup) samtliga tävlingar inklusive The Players Championship, WEB.com, Champions Tour, PGA Latin America, PGA Canada, PGA China, Presidents Cup och Challenge season.

Detta beror på vilket abonnemang du har men har du något av paketen som innehåller golf så kan du titta på två enheter samtidigt.