Världens största golfturneringar » GolfX

Världens största golfturneringar

Golfsäsongen är igång och det betyder spänning för golfentusiaster överallt. US Masters, British Open, PGA Championship och Ryder Cup är alla viktiga delar av golfåret. Det finns något speciellt med dessa turneringar som gör dem så unika. Kanske är det den prestigefyllda historien bakom dem, eller de fantastiska banorna som de spelas på. Oavsett anledning älskar vi golfturneringarna!

Det är självklart också roligt att betta på sin favoritspelare på golfturneringarna. Det finns bra bettingsidor med odd bonusar där du kan lägga in betts efter de bästa oddsen. Du kan hitta topplistor med de bästa oddsbonusarna för golf i år och lägga in dina bets säkert. 

150th Open Championship

Den 150:nde Open Championship hålls 10-17 juli i år på Old Course, St Andrews. Det har gått 162 år sedan den första turneringen hölls och den 150nde gången kommer bli minst lika spännande. Världens största spelare spelar i denna turnering och det väntas vara rekordmånga människor i publiken på finalen. 
 

Women’s British Open (AIG Women’s Open)

AIG Women’s Open är en av de fem största mästerskapen för kvinnors professionella golf. Eventet administreras av LPGA (Ladies professional golf association) och spelades först för 70 år sedan år 1946. Sen dess har turneringen hållts varje år, och det är lika spännande varje gång. Denna turnering är näst på agendan, då den drar igång 4e augusti. Turneringen kommer spelas på nio olika golfbanor i Storbritannien.

Golfturneringar i Sverige

Sverige är känt för sina många fina golfbanor, och det är därför inte konstigt att det arrangeras många olika golfturneringar här under året. De flesta av dessa turneringar är internationella, men det finns också ett antal nationella tävlingar. De flesta av de stora turneringarna spelas på banor i Stockholm, Göteborg eller Malmö, men det finns också många andra bra banor runt om i landet. 

Den mäst kända turneringen är självklart Golf SM, som i år spelades i Uppsala. Eventet drar årligen in närmare 2000 seniorelitspelare från hela Sverige. 

Golf är en sport som passar både unga och gamla, och det är alltid trevligt att följa med på en tävling. Man får se hur de professionella spelarna gör det, och man kan ofta träffa nya människor från hela världen. Golfturneringar i Sverige är alltid mycket uppskattade, och det finns alltid något för alla att se fram emot.

Golf är en av de mest populära sporterna i världen. Det finns flera olika golfturneringar som spelas under året, och alla har sin egen unika karaktär. Det är alltid roligt att följa de stora turneringarna, men ännu roligare är att spela själv!

FÅ GOLFERBJUDANDEN DIREKT I INKORGEN - ANMÄL HÄR: